Selecteer een pagina

Ik wil jou graag helpen met hetgeen waar jij tegenaan loopt: de vormgeving. Want zeg nou zelf, eigenlijk draait alles om het uiterlijk. En hoewel tekst enorm belangrijk is, draait het vaak toch om de eerste oogopslag. Hoe is de eerste indruk van jouw website, social media, huisstijl? Kan jij hier een handje bij gebruiken? Ik help je graag!

Ik heb gekozen voor twee doelgroepen: de beginnende ondernemer en de vernieuwende ondernemer. Als beginnende ondernemer heb je behalve je naam nog weinig en om jouw merk sterk te laten worden heb je hulp nodig. Als vernieuwende ondernemer wil je graag vernieuwing binnen je bedrijf en heb je al een logo en website. Ik kan jou helpen met het versterken van je merken door het maken van je Instagram story’s of banners voor je website.

Wat past het beste bij jou? Maak hieronder je keuze!

 

Beginnende ondernemer

Ben jij een beginnende ondernemer?
Wil jij jouw merk op de markt zetten?
Toe aan een huisstijl die bij jou past?

 

 

Vernieuwende ondernemer

Ben jij ondernemer en toe aan vernieuwing?
Wil jij jouw merk sterker op de markt zetten?
Wil jij jouw stijl doorvoeren op social media?

 

 Of start jij met een online programma?

Ben jij toe aan een nieuwe stap?
Wil jij jouw merk en visie visueel sterker op de markt zetten?
Wil jij jouw programma nog veel meer waarde geven?
En jouw tijd besteden aan taken waar JIJ echt goed in bent?

Eigenlijk kan Suzanne alles en ik raad Suzanne bij iedereen aan! Ze is heel gemotiveerd, een harde werker en ze leeft zich helemaal in het bedrijf in. Ze toont erg veel interesse en ze kan zich ook goed verplaatsen in de klant.
Rosanne Raubun

Suzanne begrijpt heel snel wat ik bedoel en doet zelf pro-actief ook suggesties. Daar ben ik heel blij mee, want dat zorgt ervoor dat ik weet dat zij deskundig is. Ik kan het aan haar overlaten. Een echte aanrader dus.
Sonja Jansen

Andere ideeën?

Ik help je graag! Neem contact met mij op en ik bericht je snel terug!